Zondag in New York.
Door: Ton & Coby
Blijf op de hoogte en volg Ton
21 Juni 2009 | Verenigde Staten, New York
In het park waren ze op dat moment ook een trouwreportage aan het maken gezien en ook werd er middenin het park op dat moment een trouwdienst gehouden met een eigen orketsje en een heleboel buidsjonkers en meisjes. Allemaal volwassenen.
Daarna zijn we met de bus nog wat door New York gaan toeren als voorproefje voor morgen. Wat een enome gebouwen zeg. Zo hoog en zo dic ht op elkaar. Morgen zullen we daar meer over vertellen. Om half drie waren we terug in ons hotel en 's middags hebben we daar in de buurt nog een uurtje rond gewandeld.
Liefs Pa en Ma.
22 Juni 2009 - 12:38
Matthijs Groen:
Heey Pa en & ma,
leuke en mooie verhalen hoor, ik merk al dat jullie de mc dolald leuk gaan vinden, fijn dat jullie zich zosnel thuis voelen daar hehehe.
Nou kan ik me niet voorstellen dat in zo'n groot land als dit gaan sonja bakker's wonen, t is mischien maar een kleine hint, wil je niet tezwaar zijn voor de vliegreis terug.
Nu ik vrij ben kon k leuk alles lezen van jullie.
Mijn 1e vrije dag was best druk, in de ochtend langs het rodekruis 31 gaasjes bijgehaald voor in me ehbotas, verders benede en boven stofgezogen en wc + badkamer schoongemaakt, eten bij de winkel gehaald, saar van de trein gehaald die nu hier zit te leren voor school zodat we elkaar toch nog een beetje kunnen zien, en me fiets uit elkaar gehaald schoon gemaakt voor me eerste rit van de 5 vanavond 21 juli. en morgen mijn gesprek voor de toekomst.
Al bij al, mijn eerste dag vakantie is zwaar vermoeiend.
gr van matthijs & saar