De terugtocht aangevangen - Reisverslag uit Auburn, Verenigde Staten van Ton Groen - WaarBenJij.nu De terugtocht aangevangen - Reisverslag uit Auburn, Verenigde Staten van Ton Groen - WaarBenJij.nu

De terugtocht aangevangen

Door: Ton & Coby

Blijf op de hoogte en volg Ton

23 Juni 2009 | Verenigde Staten, Auburn

Vandaag gaan we de eerste 400km rijden van onze tocht terug naar Toronto. Veel gereden en zo om de 1 1/2 uur gestopt. We hebben onderweg in het Hyde Parc het huis bekeken van voormalig president Franklin D Roosevelt. Een enorm landgoed. 's avonds zijn we uit eten gegaan in een mooi en oud restaurant aan 1 van de vingerlakes waar Hillary Clinton ook regelmatig komt eten. Vorige week at daar Sarah Palin, de gouverneur van Alaska. Daarna nog een korte tour door de omgeving langs het meer. Rond 21:30u terug. Het zijn dus lange dagen.

• 25 Juni 2009 - 10:19

Marleen & Robert:

Heel veel succes en sterkte met de terug reis. Het lijkt mij idd heel erg lang. Pfff. Wij gaan morgen alweer naar huis. We worden om 9uur opgehaald vanuit het hotel, dan liggen jullie nog lekker te slapen;-) De verwachting is dat we dan rond 3uur landen op Schiphol. Nou, heel veel knuffels en een dikke dikke kus van ons. Tot zaterdag -X-