Yes, de reis gaat door!
Door: Ton & Coby
Blijf op de hoogte en volg Ton
20 April 2010 | Nederland, Amsterdam
20 April 2010 - 18:20
Matthijs:
Heel veel plecies pa en ma, en een goede heenreis. Pa geef je de kamelen wel hun rust:P -
20 April 2010 - 18:32
Sarah:
Heel veel plezier!!! een goede reis!
20 April 2010 - 19:09
Henk & Simone:
Goede reis!!!!!! -
20 April 2010 - 19:13
Niek En Greetje:
Heel fijn, dat de reis nu toch doorgaat.
Wij wensen jullie van harte een goede en veilige vlucht toe.
Dat jullie daar mogen fungeren als wachters op de muren van Jeruzalem.
Gods zegen toegewenst. -
20 April 2010 - 19:13
Ali En Wim:
Hallo Ton en Coby,
Fantastisch, wat ben ik ontzettend blij, dan hebben jullie niet zo heel veel verlies, ik wens jullie een prachtige reis toe en geniet er extra van.
Wij houden van jullie en wij zijn in gedachten bij jullie.
Heel veel liefs van Wim en Ali. -
20 April 2010 - 19:19
Gonny:
Hoi Bofkonten
Ik ben heel blij voor jullie dat het toch door gaat. Nogmaals een hele fijne tijd en veel zegen bij jullie missie.
Groetjes Gonny -
20 April 2010 - 19:44
Rob & Rosa:
Heel veel plezier en geniet er maar van.
We gaan in gedachte wel mee.
20 April 2010 - 19:45
Ruud En Loes:
Halleu Cu en Tun.
Wat kuweldig fur jullie!
Dat jullie nu op reis kennen.
We heupen det jullie lekker kennen ontspannen op vekentie.
Hele fijne vakantie toegewenst :)
Familie van Reunen
uit Kortenhoeve. ;) -
20 April 2010 - 21:10
Martie En Annette:
ondanks de vreemde start wensen we jullie een hele goede en gezegende vakantie toe en we zijn natuurlijk benieuwd naar jullie verslagen uit Israel groet M+A
21 April 2010 - 05:39
Peter En Jolanda:
Hallo lieve Ton en Coby,
Wat zijn we blij voor jullie,heb een heel goede en gezegende tijd, jullie zullen zeker genieten en tot zegen zijn. Shaloom!
Peter en Jolanda -
21 April 2010 - 06:53
Henk:
Goede vlucht en veel plezier (en over die Friese achtergrond hebben we het nog wel eens) -
21 April 2010 - 09:28
Marjanne:
Gelukkig dat het doorgaat en dat jullie daar donderdag in elk geval zijn, want dan was er iets bijzonders georganiseerd toch Ton? Geniet ze! Groetjes Mar -
21 April 2010 - 10:44
Henk En Antje:
Fijn dat de reis door gaat!
Goede dagen,
Gods zegen toegewenst en een veilige terugkomst met de hele groep.
21 April 2010 - 12:04
Mirjam:
super super!! ik wacht het telefoontje af, en hoop ook dat alles verder voorspeodig zal gaan. Ik zal er voor bidden. kuss -
21 April 2010 - 17:49
Antje:
als het goed is landen jullie over twee minuutjes:) goede reis gehad? shalom! liefs vanuit kampen -
21 April 2010 - 20:59
Bert En Marijke:
Wat een geweldige ervaring he om je voeten op Israëls bodem te zetten. Wij hopen, dat jullie veel zegen zullen ontvangen , maar vooral tot zegen mogen zijn voor Gods volk.