Wachters op de muren - Reisverslag uit Jeruzalem, Israel van Ton Groen - WaarBenJij.nu Wachters op de muren - Reisverslag uit Jeruzalem, Israel van Ton Groen - WaarBenJij.nu

Wachters op de muren

Door: Ton & Coby

Blijf op de hoogte en volg Ton

29 April 2010 | Israel, Jeruzalem

Vanochtend zijn we om kwart voor zeven opgestaan en om kwart over acht met de taxi naar de Jaffa poort gegaan. Dit is onze laatste vrije dag in Jeruzalem, maar met zo'n 17 personen uit onze groep (Bus) zijn we met Bart Repko meegegaan voor een proclamatie tocht over de muren van de stad. Samen mochten wij stil staan bij beloften van God aangaande Israël, Jeruzalem en Gods volk en Gods zegen hardop uitspreken vanaf de muren. Een enorm boeiende en leerzame tocht. Wat zie je toch veel van de beloften al uitkomen!

Na even lekker op een terrasje gezeten te hebben zijn we terug gelopen naar ons hotel. 's avond hadden we een afscheidsavond met alle groepen samen, waarbij we nog eens stilgestaan hebben bij alles wat we de afgelopen dagen zoal hebben meegemaakt. Het is een gezegende reis geworden, die we voor geen goud hadden willen missen.

We zien uit hoe God verder wil gaan werken door onze eigen levens heen!