Jeruzalem - Reisverslag uit Jeruzalem, Israel van Ton Groen - WaarBenJij.nu Jeruzalem - Reisverslag uit Jeruzalem, Israel van Ton Groen - WaarBenJij.nu

Jeruzalem

Door: Ton & Coby

Blijf op de hoogte en volg Ton

24 April 2010 | Israel, Jeruzalem

Het lijkt net of we hier al een week zijn, zoveel hebben we al gezien en gelukkig veel nieuwe dingen tov onze vorige reis 2 jaar geleden.
Hele stukken door Jeruzalem gelopen, o.a. de een stuk van de Via Dolarosa en 's avond nog een avondtour. Enorm mooi gezicht om jeruzalem daar in het donker te zien liggen op de heuvels en de verlichting die dan te zien is.

• 25 April 2010 - 18:02

Saartje:

Gaaf hoor die verhalen!!! Ik volg het! ben echt benieuwd naar de foto's!!

• 25 April 2010 - 19:41

Matthijs:

heey paps en mams wil jullie even bedanken voor het lenen van jullie tuin het was een gezellig feest:P over het tuinhuisje hebben we het nog wel even:P nee geintjuh hebben daar zitten bbqen met mar, ron, bart en mir. Was wel weer evies leuk nu we niet las een gezin bij elkaar wonen elkaar toch zo weer eens te zien. ben ook erg benieuwd weer nara jullie foto's zeker in vergelijking met de vorige.
    Maarja ik zou zeggen geniet meer dan dat je foto's maakt want het is zo weer voorbij zoals jullie waarschijnlijk al merken.

gr van matthijs